Ultima reuniune oficială de trap dinaintea vacanţei de vară le-a oferit, astăzi, patru curse iubitorilor turfului din Ploieşti şi nu numai, două dintre acestea fiind extrem de interesante. „Main event”-ul reuniunii, cursa a treia, „Premiul CSM Ploieşti”, a pus la bătaie 4.800 de lei şi a propus un final incandescent, Shadow Effe şi Depona D’Hermine având nevoie de fotofinish pentru a fi departajaţi. La fel au stat lucrurile şi în ultima cursă, „Premiul Danezul”, în care viteziştii Maybe Baby şi Tajfun au trecut linia de sosire aproape simultan, „fotografia” dându-l câştigător pe primul dintre cei doi.

Câştigătorul „Premiului CSM Ploieşti”, Shadow Effe, a fost recompensat, pe lângă premiul în bani, de 2160 lei, cu o cupă şi o diplomă, acestea din urmă fiind înmânate diverului Mihai Păun de către consilierul local Gheorghe Andrei.

Ca un fapt inedit, în pauzele dintre curse, spectatorii au putut asista la demonstraţii de sărituri peste obstacole, iar copii s-au putut plimba cu poneiul Matilda, momente oferite de noul partener al CSM Ploieşti, Centrul de Echitaţie Domeniul Cailor – Urlaţi, care funcţionează, începând de astăzi, în incinta Hipodromului.

Centrul de Echitaţie Domeniul Cailor – Urlaţi va fi deschis în intervalul marţi – duminică, între orele 8.00 şi 21.00, cu menţiunea că activitatea va fi întreruptă în timpul reuniunilor oficiale de trap.

Tarifele centrului sunt următoarele: plimbare cu poneiul – 10 lei/10 minute; lecţii de echitaţie – 30 lei/30 minute, 60 lei/60 minute sau 500 lei/abonament 10 şedinţe de echitaţie. Centrul este amplasat în zona grajdurilor, accesul făcându-se din strada Ghighiului.

La Hipodromul Ploieşti urmează o vacanţă de aproape două luni, următoarea reuniune oficială fiind programată pe data de 3 septembrie.