Povestea a început vara trecută. Mai greu cu primele “primele”litere” la început. Căci, aşa-i pe la noi. Dar, apoi, Petrolul ’52 a crescut precum Făt-Frumos din basme. Un Făt-Frumos care a doborât “balaur” după “balaur”. Şi nu numai de pe arene! Sâmbătă, 24 iunie, pe cel mai mare stadion din Ploieşti şi din judeţul Prahova, unul dintre cele mai moderne din România, “Ilie Oană”, povestea continuă. Şi va fi şi mai frumoasă. Cu atât mai frumoasă, cu cât e “povestită” de o echipă care a ţinut PETROLUL ÎN VIAŢĂ! A arătat tuturor că PETROLUL NU MOARE!

Un interes absolut imens pentru returul barajului de promovare în Liga a III-a, dintre FC Petrolul şi Dentaş Trătăşeşti! Se anunţă un meci cu arena plină ochi, un sold-out cum nu am mai avut de pe vremea când pe “Ilie Oană” veneau Swansea, Dinamo Zagreb, Vitesse Arnhem sau Viktoria Plzen, în Europa League, ori fosta Steaua, în Liga 1! Un stadion care va arăta ţării întregii, dar şi Europei, prin transmisia live - premieră naţională pentru o partidă delu baraj de promovare în Liga a III-a! - a unui post national de televiziune, alături de nelipsita echipă Sportonlineph.ro, pe internet, cine este PETROLUL! Şi cine sunt SUPORTERII EI, cei care au pregătit o coregrafie 3D, aidoma celor de pe vremea când uimeau o Românie întreagă prin originalitatea lor! O coregrafie pentru care, artizanul lor de până acum, Octav Preda, a venit tocmai din Anglia!

Se anunţă mai mult de 10.000 de fani frenetici ai Petrolului, sâmbătă seară, la meciul cu Dentaş, cu toţi fiind invitaţi să urce în tribune şi peluze nu mai târziu de ora 19.30, cu un sfert de ceas înainte de debutul jocului, pentru a “pune în scenă”, împreună, maiestuoasa coregrafie.

Chiar dacă petroliştii au câştigat la Răcari cu 3-0, fiind promovaţi 99,99%, ei îşi vor respecta fanii, pe care i-au chemat în număr mare la stadion, prin diverse clipuri de promovare, vineri fiind prezenţi şi la un hypermarket din oraş, afişându-se acolo într-un frumos echipament de prezentare. Mai exact, Claudiu Tudor şi coechipierii săi vor juca iar la victorie, vor face şi ei, în iarbă, show-ul lor. Totul pentru o seară fabuloasă, de neuitat. Mai sunt puţine bilete şi cine vrea să le mai prindă trebuie să se trezeasca devreme sâmbătă şi să fugă să le achiziţioneze, nemaifiind timp de pierdut.

Pe teren vor fi cei mai buni fotbalişti din Liga A Prahova, campionii ei, iar în tribune şi peluze - cei mai frumoşti suporteri in ţară! SE ANUNŢĂ UN SPECTACOL TOTAL, CARE NU TREBUIE RATAT!



Foto: www.republikanews.ro