Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi Poliţia Locală Ploieşti, va asigura ordinea publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi  menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, sâmbătă, 24.06. a.c., în zona stadionului „Ilie Oană” din municipiul Ploieşti, la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploieşti şi A.S. Dentaş Tărtăşeşti, meci de baraj pentru promovarea în liga  a 3 - a, cu începere de la ora 19.45, considerat a fi unul cu grad de risc mediu. 

Se estimează că partida de fotbal ar putea fi urmărită în tribune de aproximativ 10.000 de spectatori.

Pentru a fi evitate busculadele la porţile de intrare, spectatorii sunt rugaţi să se prezinte în timp util la arenă, în vederea fluidizării accesului, permis de la ora 18.15.

Accesul în stadion se va face numai în baza documentelor de acces valabil emise, conform politicii organizatorului, folosindu-se, în acest sens, sistemul de turnichete.

Facem apel la respectarea cadrului legal şi utilizarea doar a mijloacelor coregrafice stabilite şi avizate de organizator şi observatorul partidei. De asemenea reamintim faptul că este interzisă pătrunderea pe stadion cu obiecte interzise prevăzute de legislaţie.

Pentru a evita ambuteiajele în trafic şi disconfortul creeat prin aceasta, Jandarmeria recomandă să se folosească mijloacele de transport în comun, până în apropierea blocajelor ce vor fi instituite în zona adiacentă stadionului.

Începând cu ora 18.00, traficul auto va fi restricţionat pe străzile Stadionului, Vlahuţă şi Mihai Bravu.

Forţele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută!


SURSA: Comunicat de presă IJJ Prahova