Suporterii Petrolului Ploieşti sunt decişi să demonstreze că sunt cei mai frumoşi fani ai unei echipe de fotbal din România, indiferent de nivelul la care joacă favoriţii lor. Astfel, ei şi-au propus să creeze cea mai frumoasă coregrafie din acest an la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III a.

Octav Preda, unul dintre cei mai înfocaţi fani ai Lupilor Galbeni, a postat un strigăt de ajutor pe reţeaua de socializare Facebook. Publicăm integral mesajul lui Octav Preda şi suntem convinşi că Petrolul va avea cea mai frumoasă coregrafie la meciul de baraj :

"AVEM NEVOIE DE AJUTOR!!!

Asa cum anuntam acum cateva zile, revin pentru a va solicita ajutorul in rezolvarea catorva probleme esentiale. In primul rand, SAMBATA, DE LA ORA 20.00, sper ca toata suflarea petrolista sa fie langa echipa, minimum 8.000 de oameni ajutandu-ne enorm in a desfasura COREGRAFIA ANULUI 2017 pe aproape intreg stadionul! Totodata, va rog pe cei carora le pasa si au disponibilitatea sa ajute cu strangerea a inca 500 de euro necesari, sa ma contacteze in privat pentru donatii, iar pe cei din Diaspora sa apeleze la MoneyGram ori Western Union.

Preda Adrian-Octavian este numele meu complet, iar lista cu cei care fac o donatie cat de mica urmeaza a fi actializata zilnic, la fiecare doua ore, de catre mine. Totodata, voi organiza o tombola pentru cei care ne-au ajutat acum, la nevoie, irmand ca EU, PERSONAL, sa acord un premiu interesant castigatorului in maximum 30 de zile! In alta ordine de idei, timpul "arde", iar de maine, incepand cu ora 11.00 si pana seara am nevoie de persoane disponibile a ajuta la coregrafie. Totodata, LA ORA 19.00, la stadion, va rog sa veniti toti cei care aveti cateva ore disponobile in a lipi afise pentru meciul de sambata. Nu veti fi singuri, activitatea urmand a se desfasura pe cartiere, alaturi de alte persoane desemnate din Peluza I, Peluza Latina si Tribuna II.

Va multumesc anticipat si va astept sa fiti parte la COREGRAFIA ANULUI 2017!!!"


Vă reamintim că Petrolul Ploieşti a câştigat primul tur al meciului de baraj pentru promovarea în Liga a III, cu Dentaş Tărtăşeşti, cu scorul de 3-0. Sâmbătă 24 iunie, pe stradionul Ilie Oană va avea loc returul cu Dentaş Tărtăşeşti pentru promovarea în Liga a IIIa