Fidel principiului de a-i vedea, până la final de sezon, în cât mai multe meciuri pe toţi jucătorii din lotul Petrolului ‘52, Octavian Grigore i-a lăsat în afara lotului de 18, pentru partida din etapa a XXV-a, de pe arena Ilie Oană, cu CSO Tricolorul Breaza, pe trei dintre titularii inamovibili. Astfel, în afara lui Dănuţ Iancu şi Valentin Ursu, vor mai lua loc în tribună şi portarul Ionuţ Marinică, şi fundaşul central-mijlocaş la închidere Daniel Chiriţă, şi coordonatorul-căpitan Claudiu Tudor. Drept urmare, suporterii găzarilor vor avea parte sâmbătă, de la ora 18.00, de un prim “11” inedit al favoriţilor lor. Per total, Tavi Grigore a optat pentru doi apărători ai buturilor, şapte fundaşi, unii dintre ei putând însă “urca” în postură de mijlocaş central sau de bandă, cinci mijlocaşi şi trei atacanţi.

Adversara din prima zi a week-endului, Tricolorul Breaza, nu mai este chiar echipa care, în tur, a fost aproape, pe propriul teren, să administreze primul eşec al “galben-albaştrilor”, Michel Jipa egalând spre finalul unui meci desfăşurat pe un noroi de nedescris! A fost 1-1, iar acum, cu siguranţă, petroliştii îşi doresc să învingă. Mai mult, aflaţi la doar patru goluri de borna 100 de reuşite, în acest campionat al Ligii A Prahova, “galben-albaştrii” visează s-o atingă acasă, în faţa devotaţilor fani ai lor. Aflată în partea de jos a ierarhiei, locul 11, din 16 combatante, trupa lui Florin Stăncioiu nu are totuşi emoţii în privinţa menţinerii în acelaşi eşalon, fiind de sperat, pe cale de consecinţă, că va contribui, după posibilităţi, la un spectacol sportiv gustat de numeroşii - aşa vor organizatorii meciului - iubitori de galben şi albastru.

Partida de pe “Ilie Oană” va fi condusă de către Mădălin Dicu, din Bucov, care va fi asistat la cele două linii de Diana Bianca  Florea (Ploieşti) şi Alexandru Chioibaşu (Adâncata, judeţul Ialomiţa), observator urmând a fi Decu Crângaşu, fratele mai mare al preşedintelui AJF Prahova, Silviu Crângaşu. Fost jucător al Petrolului de altădată, Decu Crângaşu revine în aceeaşi postură, după ce a monitorizat, pe acelaşi stadion, duelul dintre “lupi” şi CS Ceptura.


Foto: www.republicanii.ro