Sala Sporturilor „Olimpia” va găzdui, în luna mai, turneele „Final Four” ale Cupei României la handbal atât la masculin, cât şi la feminin. În organizarea Federaţiei Române de Handbal, a Asociaţiei Judeţene de Handbal şi a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, cele două competiţii în care se vor decide câştigătoarele competiţei „KO” s-ar putea desfăşura fie simultan, în weekend-ul 19-21 mai, fie la interval de o săptămână, în funcţie de parcursul formaţiei Potaissa Turda în Cupa Challenge.

Astfel, dacă Potaissa se califică în finala Cupei Challenge, ale cărei meciuri se dispută la finalul lunii mai, Turneul final al Cupei României va fi devansat cu o săptămână şi se va desfăşura în weekendul 12-13 mai. În caz contrar, câştigătoarea cupei se va decide în zilele de 20 şi 21 mai. În competiţia masculină, sunt calificate formaţiile care au rămas şi în lupta pentru titlul de campioană, fiind deja stabilit programul semifinalelor cupei: Potaissa Turda – HC Dobrogea Sud Constanţa şi CSM Bucureşti – Dinamo Bucureşti.

Turneul „Final Four” al competiţiei feminine va avea loc în perioada 19-20 mai, însă nu au fost stabilite, deocamdată cele patru semifinaliste.