TITLURILE ZILEI:
• Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    • Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 29 aprilie 2017 8:42:27

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Urletul “lupilor” s-a auzit doar în repriza a doua


8 aprilie 2017

citeşte totul despre:
petrolul,
fotbal,
urlati,
partida,
liga,
ploiesti,
dridearating  rating  rating  rating  rating     (503 vizualizări)

În prezenţa sărbătoritului zilei de ieri, Seniorul Mircea Dridea, care a împlinit 80 de ani, echipa al cărei preşedinte de onoare îi este, ACS Petrolul ’52 Ploieşti, a întârziat oferirea unui cadou vreme de 52 de minute. Adică, atâtea de câte a avut nevoie să deschidă scorul pe arena Unirii Urlaţi, trupa din urbea de domiciliu a antrenorului principal Octavian Grigore.

Prima repriză a fost mai mult o luptă între ofensiva Petrolului ’52 şi apărarea aglomerată dictată de către fostul găzar Nicolae Nuţă împotriva formaţiei ploieştene. Cu experimentatul Ghiţă în postură de “turn de control” al tuturor centrărilor pe sus, dar eficient şi la respingerea celor venite pe jos, în careul gazdelor, Unirea a rezistat cu bine. Dar a şi trecut rar de centrul terenului, darămite să ameninţe buturile lui Marinică. Având în Marin un portar în zi bună, urlăţenii au reuşit să treacă - şi norocos, e drept - cu bine peste cele câteva ocazii de gol ale liderului la zi al Ligii A Prahova. Şi, astfel, neaşteptat, prima jumătate a meciului s-a încheiat aşa cum se începuse. Mai precis, cu 0-0!

La reluare însă, nemulţumit vădit de rezultatul înscris pe tabela elctronică a arenei “Unirea Urlaţi”, tehnicianul Petrolului a mutat ofensiv, scoţând mijlocaşul de la închidere, Butufei, şi trimiţând pe teren un al doilea atacant, Vintilă fiind plasat în spatele lui Stănescu. Mutare de efect, acest tandem decizând într-un interval de numai 13 minute (52-63) soarta întâlnirii de pe arena dintre vii. Schimbare venită însă după ce Grigore mutase chiar din repriza întâi, printr-o înlocuire post pe post, mai combinativul Dragoş Gheorghe luându-i locul vitezistului Ilie Dumitrescu.  Supărat mai mult ca sigur că nu marcase şi la debutul său de pe arena Ilie Oană, contra Petrolului Băicoi, Stănescu s-a răzbunat pe bietul Marin, învingându-l de două ori la rând, prin acelaşi procedeu: lovituri cu capul, din careul mic. Apoi, Vintilă l-a imitat perfect, nu înainte de a fi - “obiceiul casei” - ratat o ocazie uriaşă, dintr-un metru! Se făcuse de minutul 65 şi învingătoarea fusese decisă, deşi niciunul dintre cei peste 2.000 de iubitori ai fotbalului prezenţi la faţa locului, dintre care 90% veniţi de la Ploieşti, nu credea într-un alt deznodământ. Nini Popescu avea să “pună capac” printr-un gol înscris cu piciorul, de data aceasta, şutul său nu prea tare derutându-l pe Marin, la singura eroare a acestuia. Au mai fost şi alte ocazii ale Petrolului, chiar destule, dar irosite, o diferenţă mult mai mare consemnându-se la... raportul cornerelor!

Cu 4-0, Petrolul ’52 şi-a sporit numărul de puncte din clasament, conduce plutonul Ligii A Prahova, tot la patru puncte distanţă de CS Blejoi, învingătoare cu acelaşi scor, acasă, în dauna Avântului Măneciu, şi are cele mai multe goluriu marcate din tot eşalonul. Urmează caTudor & Co. să primească în Vinerea Mare, de la ora 18.00, vizita echipei CS Ceptura, pe “Ilie Oană”.

UNIREA: R. Marin - Condrea, Ghiţă (cpt), Bălaşa, Cl. Ilie (76, Petrea) - Sandu, T. Iancu (85, Bărbuceanu) - Al. Moise, Chelba (64, M. Roşu), Fl. Gheorghe (59, L. Bârsan) - Al. Bobeică. Antrenor: Nicolae Nuţă.

PETROLUL ’52: Marinică - R. Catană, Prunescu, D. Chiriţă (76, Alecsandru), Velisar - Butufei (46, Vintilă) - I. Dumitrescu  (39, Dr. Gheorghe), Cl. Tudor (cpt), G. Păun, N. Popescu - Stănescu (83, Niţescu). Antrenor: Octavian Grigore.

Arbitri: Ionuţ Neagu – Mihai Vizitiu şi Louis Oprescu.

Observator: Stelian Achimescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Maria era mioapa, dar prea vanitoasa ca sa poarte ochelari si in plus foarte hotarata sa se marite.
In cele din urma si-a gasit un sot si a plecat in luna de miere.
Cand Maria s-a intors mama sa a tipat ingrozita cand a vazut-o, s-a repezit spre telefon si a sunat un oftalmolog:
– Doctore, spuse ea gafaind, trebuie sa vii aici neaparat…este o urgenta! Fiica mea, care totdeauna a avut probleme cu ochii dar a refuzat sa poarte ochelari tocmai s-a intors din luna de miere…
– Doamna, o intrerupse doctorul, stapaniti-va va rog…spuneti-i fiicei dv sa ma caute la cabinet. Oricat de rau ar vedea asta nu poate fi considerata cu adevarat o urgenta…
– O, nu, spuse mama…nu intelegeti! Tipul cu care s-a intors fiica mea din luna de miere nu e acelasi cu care a plecat!!!
Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea. — Cezar Petrescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online