Dezastrul din sportul ploieştean nu îşi mai găseşte rezolvare. Peste o sută de sportivi legitimaţi la CSM Ploieşti s-au antrenat  astăzi în centrul municipiului, chiar sub ferestrele biroului în care îşi desfăşoară activitatea Nicoleta Crăciunoiu, directorul economic al Primărie, cea care a decis că activitatea sportivă este ilegală şi nu poate fi finanţată de la bugetul local.

Aşa s-a ajuns în situaţia în care nu există bani pentru  deplasarea la competiţii sau pentru închirierea unor baze sportive necesare desfăşurării antrenamentele.

Astăzi copiii de la fotbal s-au antrenat pe aleile din faţa Palatului Administrativ. Li s-au alăturat micuţii ploieşteni care practică box,judo, karate, atletism. Micilor boxeri ploieşteni li s-a alăturat astăzi şi Leonard Doroftei, campion mondial, un produs al boxului ploieştean.

Copiii de la înot care nu se mai pot antrena la bazinul Vega, deoarece acesta a fost închis pentru o eventuală renovare, nu mai pot face antrenamente la bazinele private pentru că nu există bani pentru închiriere. Şi ei au venit echipaţi cu ochelari şi căşti şi au intrat în fântâna arteziană din centrul oraşului...şi ea tot goală...

Prin decizia de a nu mai aloca bani pentru activitatea sportivă Ploieştiul devine unic în ţară. Cluburile sportive de la Iaşi, Craiova,Timişoara, Constanţa îşi desfăşoară activitatea fără nicio problemă. În plus, la Bucureşti, CSM anunţă semnarea unor contracte cu sportivi de top şi un buget de câteva milioane de euro pentru a face performanţă.

Cum se face că acolo se poate şi la noi este ilegal?