Avocatul George Botez, consilier local PSD,  a declarat, într-un interviu acordat Jurnalului Prahovean, că marca ar putea fi cesionată provizoriu Petrolului 52, contra cost.

Social democratul şi-a nuanţat declaraţia pentru Actualitatea Prahoveană. El a menţionat că valoarea ar fi una mai mult modică şi că ar putea contribui, alături de alţi consilieri, prin donaţie, la achitarea acesteia de către Petrolul 52.

"Evaluatorul oficial al mărcii ar trebui să facă, în mod practic, două evaluări: una privind valoarea de ansamblu a mărcii - cu care municipalitatea trebuie să se înregistreze în patrimoniu - şi una privind folosinţă anuală a aceleiaşi mărci, adică acea valoare anuală de cedare a mărcii. Ne referim la cea din urmă, care nu poate fi mai mare de 2-3000 de lei, în opinia mea, probabil la nivelul costului de înregistrare a mărcii la OSIM. Cred că, la acest nivel, este o valoare modică şi poate fi susţinută de Asociaţia Petrolul 52. Fără a o lua ca o promisiune, pot să va anunţ că, împreună cu câţiva colegi consilieri, am decis să susţinem noi, prin donaţie, cel puţin o parte din această sumă. Esenţial este că executivul condus de primarul Dobre să urgenteze procedura. Nu e mare inginerie o astfel de evaluare, profesional vorbind. În mod normal trebuie să se pornească de la palmaresul din spatele mărcii şi, mai ales, de la ideea că marca în sine, fără a fi pusă în valoare, nu are niciun sens. O marca echivalentă, cea a clubului Oţelul Galaţi, s-a scos la licitaţie cu 8000 de euro, cu palmares cu tot. Deci sume pământene, nimic exagerat. La nivelul Ploieştiului se poate face un efort să punem lucrurile pe făgaş. Dar, repet, din raţiuni care îmi scapă, se tergiversează evaluarea mărcilor", a declarat George Botez pentru Actualitatea Prahoveană