Internaţionalul român a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia Terek Grozny. Agentul atacantului de 26 de ani a anunţat în această dimineaţă la Digi Sport Matinal că o mutare este iminentă şi că pe fir au intrat mai multe cluburi.

Lucian Marinescu a vorbit despre situaţia lui Gicu Grozav de la Terek. Fotbalistul a intrat în ultimele şase luni contractuale şi este pe cale să prindă un nou transfer. ”Mai sunt câteva discuţii pentru alţi jucători de-ai mei, printre care şi Gicu Grozav. El este în ultimele şase luni de contract, îi termină contractul cu Terek în vară. Sunt echipe interesate, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat agentul său, Lucian Marinescu, care însă nu a dat detalii despre o viitoare destinaţie: ”Sunt mai circumspect, reţinut în declaraţii până va semna”.

Atacantul a ajuns la Grozny în 2013, fiind cumpărat de la Petrolul pentru suma de 2,1 milioane de euro. Acest sezon este primul în care Grozav a reuşit să se impună şi să evolueze în majoritatea meciurilor.

Terek l-a împrumutat o dată pe Grozav, la Dinamo Bucureşti, în sezonul 2014-2015, unde a jucat de 16 ori şi a marcat 5 goluri. Pentru ruşi, a strâns 49 de apariţii şi a punctat de şapte ori.

SURSA: DigiSport.ro