La sfârşitul acestei săptămâni, după meciul din Cupă cu Unirea Teleajen, Petrolul intră ân vacanţă până în luna martie a anului viitor.

Antrenorul Tavi Grigore are tot timpul pentru a face analiza turului de campionat şi pentru a lua eventuale măsuri de îmbunătăţire a lotului.

Ca o primă idee, tehnicianul este mulţumit de felul în care echipa s-a comportat în prima parte a campionatului şi spune că nu vor fi schimbări majore.

“Sunt mulţumit de actualul lot. Nu vom proceda la modificări de fond. Sunt însă jucători pe care îi avem în vedere şi pe care vom încerca să-i aducem”, a declarat antrenorul petrolist, conform sportonlineph.ro, la finalul meciului câştigat cu 9-1 în faţa grupării CS Măneşti.

 

Evident, planurile pe care Petrolul le face în iarnă nu trebuie să cuprindă doar returul, ci şi campionatul viitor, pe care întreaga suflare galben-albastră îl vede la nivel superior, în Liga a III-a.

La fel de lesne de priceput e şi că, acolo, lupii vor da de echipe mai bune ca CS Măneşti.

La sezonul viitor se referă, în principiu, Tavi Grigore, când aminteşte de jucătorii pasibili să se transforme în lupi în lunga pauză de iarnă.

Unul dintre ei ar putea fi George Ghiţă. Fost jucător al Petrolului înainte şi după retrogradarea din 2004, Ghiţă a jucat ultima dată la fosta Gloria Buzău, iar ultima perioadă şi-a petrecut-o în stare de suspendare din cauza scandalului pariurilor care a pus la pământ divizionara secundă.

În vară, Ghiţă a fost suspendat 6 luni şi avea de plătit o amenddă de 15.000 de lei. Pedepsele s-au situat între doi ani suspendare şi 200.000 de lei amendă – în cazul antrenorilor - şi 2 luni suspendare şi penalitate de 10.000 de lei.

În total, 17 sportivi şi membri ai stafului au primit pedepse.