Daniel Florea (minutul 79) şi Constantin Budescu (88), după un penalty obţinut tot de Florea, au marcat golurile campioanei României, care a revenit spectaculos după ce Lukas Rotpuller deschisese scorul (57).

Echipa antrenată de Marius Şumudică s-a impus meritat, după ce în ultima jumătate de oră a fost clar superioară unui adversar rămas în inferioritate numerică.

După acest rezultat, Astra are 7 puncte şi este pe locul 2 în clasamentul grupei. Lider, cu 11 puncte, este Roma, deja calificată. Austria Viena este pe poziţia a treia, cu 5 puncte. Viktoria Plzen, cu 3 puncte, ocupă ultimul loc şi nu mai are şanse de calificare.

În ultimul meci din faza grupelor, campioana României o va întâlni acasă pe AS Roma, pe 8 decembrie. În aceeaşi zi, Austria Viena va juca în deplasare cu Viktoria Plzen.

Dacă o învinge pe Roma, Astra se califică oricum. Dacă face egal sau pierde, echipa lui Şumudică depinde de Austria Viena, care nu trebuie să învingă în Cehia.

În partida împotriva Romei, Astra nu va conta pe Geraldo şi Junior Morais, care vor fi suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

AGERPRES