Petrolul a consemnat, sâmbătă, cea de-a doua remiză consecutivă. De data aceasta, lupii n-au marcat, deşi au avut ocazii mai multe şi mai mari decât în meciul de la Breaza.

Lipsa de eficacitate a jucătorilor din atac a fost semnalizată de Tavi Grigore în săptămâna premergătoare jocului, acesta fiind motivul pentru care au apărut schimbări în registrul tactic, Vintilă fiind preferat pentru postul de vârf. Decebal Nae a trecut în stânga, iar Păun, venit după 10 etape de suspendare, a evoluat (modest) în centrul liniei de trei mijlocaşi ofensivi.

Cele două remize au încetinit, evident, pasul lupilor, iar CS Blejoi, ocupanta locului secund, s-a apropiat la doar două puncte, după a smuls cu tot cu rădăcini AS Tufeni Băicoi. “Doar“ 9 goluri au marcat elevii lui Răzvan Vlad pentru echipa cu cel mai bun atac din Liga A Prahova.

În etapa viitoare, Petrolul are iar adversar dificil, duminică, la Măneciu, în timp ce Blejoiul joacă acasă cu CS Cornu, echipa care a lăsat cea mai bună impresie pe stadionul Ilie Oană, chiar dacă a pierdut.

 

Rezultatele etapei a 11-a:

CS Cornu – Tricolorul Breaza 3-0

Petrolul – AFC Băneşti-Urleta 0-0

Unirea Urlaţi – CSO Plopeni 1-0

Petrolul Băicoi – CS Măneşti Coada Izvorului 0-0

AFC Brebu – CS Păuleşti 2-2

CS Blejoi – AS Tufeni Băicoi 9-1

Unirea Cocorăştii Colţ - Avântul Măneciu (astăzi, ora 11.00)

CS Ceptura – CSO Vălenii de Munte (astăzi, ora 11.00)   

Clasament: www.frf-ajf.ro/prahova

Click pentru a mări