CSM Ploieşti nu se va prezenta la jocul din deplasare cu Poli Iaşi. Motivul este incredibil pentru o echipă care reprezintă un oraş ca Ploieştiul şi e strâns legat de blocajul financiar.

CSM Ploieşti a informat atât Federaţia Română de Handbal, cât şi clubul gazdă, că, în acest moment, se află în imposibilitatea de a se conforma regulamentului şi a prezenta cei 9 jucători proprii impuşi în acest sezon, caz în care partida s-ar decide, oricum, la „masa verde”. De menţionat că, între cei 9 jucători proprii nu sunt incluşi cei patru sportivi cu dublă legitimare: portarii Mihnea Mihăilescu (CS Brazi) şi Cristian Ghiţă şi jucătorii de câmp Alberto Şerban şi Vicenţiu Soare (toţi trei, CSŞ Ploieşti), scrie csmploiesti.ro.

Antrenorul Dragoş Dobrescu ar avea la dispoziţie doar 7 jucători care au contract cu clubul: George Stăncioiu, Bogdan Năstase, Alexandru Pîslaru, Mihai Oprina, Dragoş Niţoi, Laurenţiu Grama şi Ciprian Coslegeanu.

Marius Mihoci este accidentat, iar Mihai Anghel, care a fost reactivat pentru o scurtă perioadă, a plecat în Scoţia, la muncă.

Din cauza blocajului financiar din ultimele luni, ce a dus la restanţe către foştii jucători ai echipei, clubul are blocate transferurile. Şi nici nu poate lua exemplul echipei de fete care joacă cu junioarele, deoarece, la băieţi, avem doar juniori mici!

Următorul meci oficial ar fi cel din etapa a 8-a, cu LPS Piatra Neamţ, programat pe 12 noiembrie.