Căpitanul Petrolului, Claudiu Tudor, a postat pe Facebook un mesaj către toţi suporterii echipei ploieştene. Cel mai important fotbalist din lot îndeamnă fanii să vină în număr mai mare la meciuri.

Petrolul joacă sâmbătă, de la ora 16.00, pe stadionul Ilie Oană cu Unirea Cocorăştii Colţ, iar mesajul din spatele postării lui Claudiu Tudor e clar: Indiferent de adversar, Petrolul are nevoie de fanii săi (şi) din motivele pe care le cunoaşte toată lumea.   

 

“Dragi suporteri fabuloşi ai Petrolului, care ne sprijiniţi fantastic meci de meci, sâmbătă, 8 octombrie 2016, de la ora 16.00, vă rugăm să fiţi din nou alături de NOI, la meciul de pe arena Ilie Oană, cu Unirea Cocoărştii Colţ, pe care să-l câştigăm ÎMPREUNĂ!

Cu cât veţi fi mai mulţi, cu atât ne vom simţi mai puternici şi vom învinge pentru voi! Cu voi alături, în număr tot mai mare, în arenă, suntem invincibili! Vom juca, ca întotdeauna, pentru Voi, pentru PETROLUL, pentru a rămâne mereu acolo sus, pe locul 1! NOI şi VOI!

Va aşteptăm câteva mii bune de suporteri pe stadion şi sperăm că veţi umple, cât mai curând, arena. Aşa, ca în vremurile când aici veneau nu numai echipe mari din România, ci şi Swansea, Vitesse Arnhem, Viktoria Plzen sau Dinamo Zagreb. Noi suntem mereu aici ca să învingem. Veniţi, vă rugăm, MULŢI DE TOT, sâmbătă, la meci, să sărbătorim o nouă VICTORIE! Vă mulţumim!

Claudiu Tudor & coechipierii de la Petrolul ‘52”

Foto> Republicanii