Lupii au dat trei goluri şi au luat trei puncte la Ceptura. Astfel, galben-albaştrii păstrează prima poziţie pe care o deţine la golaveraj în confruntarea de la distanţă cu Petrolul Băicoi.

De remarcat, în afara victoriei concludente, este că Petrolul a câştigat, în mod cert, un jucător, pe Daniel Chiriţă, cu atât mai mai mult cu cât fostul prim-divizionar a evoluat mai întâi ca mijlocaş la închidere, apoi ca fundaş central.

Tot un lucru de notat este că Tavă Grigore gestionează bine echipa. De exemplu, Răzvan Catană a revenit titular. Velisar, înlocuitorul său în etapa trecută, jucase excelent, iar tehnicianul lupilor i-a dat destule minute în jocul de la Ceptura, pe postul său, de fundaş stânga, trecându-l pe Catană pe cel de mijlocaş dreapta.

În rest, este clar că Petrolul merge în direcţia bună şi merge destul de bine. Şi asta în condiţiile în care nu toţi lupii din lot au apucat să joace.

În etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 15.00, Petrolul joacă acasă împotriva Unirii Cocorăşti, penultimul loc în Liga A. Încă trei puncte, deci.

 

CS Ceptura – Petrolul Ploieşti 1-3 (1-2)

Stadion: Ceptura. Spectatori: 800. Marcatori: L. Costache (25 penalti)/Butufei (18), Cl. Tudor (19 penalti), D. Gheorghe (62).

CS Ceptura: N. Petre – A. Neagu (79 Al. Negreanu), N. Mărgărit, G. Lascu (cpt), G. Tudor – Micloiu, N. Popescu, L. Costache (71 C. Năstase), I. Galat - Al. Tudorache (75 Ad. Sîrbu), Pura (66 C. Lazăr). Antrenor: Ciprian Pura.

Petrolul: Chiş – Olaru, Prunescu, Crăciun (33 D. Gheorghe), Catană – Chiriţă – Dumitrescu (60 S. Petre), Cl. Tudor (cpt) (79 Ursu), Butufei, D. Nae (72 Velisar) – Vintilă. Antrenor: Octavian Grigore.

Arbitri: Viorel Căunei (Plopeni) - Andrei Bobeică (Ploieşti) şi Iulian Bălănescu (Plopu).

Observator AJF: Viorel Badea (Ploieşti).

Cartonaşe galbene: Neagu (19), Micloiu (22, 59), Chiş (25), Crăciun (32), D. Nae (57).

Cartonaş roşu: Micloiu (59).

Foto: Republicanii