Programată în această seară, la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Olimpia”, partida retur dintre CSM Ploieşti şi HC Neistin, contând pentru primul tur al Cupei EHF la handbal feminin, se va juca! A fost rezolvată problema banilor necesari organizării jocului, aşa că, diseară, iubitorii handbalului din Ploieşti sunt aşteptaţi la sală pentru a le susţine pe fetele care au acceptat să reprezinte clubul şi în acest meci.

„Da, meciul se va juca, iar pentru aceasta trebuie să-i mulţumesc domnului viceprimar Cristian Ganea, cel care ne-a ajutat să găsim fondurile necesare organizării partidei. Suntem într-o situaţie extrem de delicată şi aveam nevoie de susţinerea oamenilor din Ploieşti care iubesc handbalul pentru a nu face de ruşine oraşul şi, de ce nu, România, nereuşind să organizăm un meci de cupe europene pe teren propriu”, spune directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

De altfel, oficialul clubului, împreună cu coordonatorul sportiv Cristian Nica, au mers în această dimineaţă şi s-au întâlnit cu reprezentanţii oaspeţilor de la HC Neistin, cu care au şi purtat o discuţie de circa 30 de minute, evident, tema principală fiind sportul din cele două ţări. Directorul clubului feroez, Suna Mork, împreună cu colegele sale din conducerea clubului, Andrea Heindriksdottir şi Barbara Hoj, precum şi cu antrenorul principal Scott Harrington s-au arătat încântaţi de vizita la finalul căreia s-a făcut şi un schimb de suveniruri.

Revenind la meciul de diseară, acesta porneşte de la victoria obţinută în tur de fetele noastre, scor 26-24, va fi arbitrat de o brigadă din Polonia, formată din Andrzej Chrzan şi Michal Janas, şi îl va avea ca delegat EHF pe Antonis Hadjinikolaou, din Grecia.

Accesul spectatorilor este liber.