Situaţie tristă în sportul ploieştean şi, totodată, unică în sportul românesc.

Siteul Republika News scrie că toate handbalistele de la CSM Ploieşti au fost declarate libere de contract. Neplătite de patru luni, fetele au depus memorii la federaţie şi au li s-a dat dreptate, fiind acum libere de contract.

Astfel, echipa de handbal feminin a CSM Ploieşti nu mai există în acest moment. În plus, astăzi ajung în Ploieşti sportivele de la  HC Neistin, din Insulele Feroe. Fetele de la CSM Ploieşti ar fi trebuit să joace returul din cadrul Cupei EHF. Şi mai jenant este că, CSM Ploieşti trebuie să asigure cazarea şi masa sportivelor feroeze dar nu are bani pentru a susţine aceste cheltuieli. O altă cheltuială pe care CSM Ploieşti trebuie să o facă este plata baremului brigăzii de arbitrii, aproximativ 7.000 de euro,  nici această sumă neexistând în conturileclubului.

Rămâne de văzut cum va justifica primarul Adrian Dobre plata amenzii de aproximativ 50.000 de euro, din partea Federaţiei Internaţionale de Handbal şi ce le va spune ploieştenilor care aşteptau să suţină sâmbătă echipa CSM în Sala Sporturilor Olimpia.

Pe lângă amendă, CSM nu va mai putea juca timp de aproximativ trei ani în campionatul intern.

Cu alte cuvinte...Domnule Dobre, aţi reuşit să îngropaţi handbalul la Ploieşti!