Deşi primarul Adrian Dobre are legal posibilitatea de a acorda mărcile Petrolul oricărei entităţi doreşte, în presa locală a fost lansată, din nou, ideea că se doreşte ca mărcile să meargă către CSM Ploieşti. Ideea este doar o nouă încercare de manipulare a suporterilor Lupilor Galbeni, mai ales că secţiile sportive ale CSM Ploieşti sunt în agonie, trăindu-şi, se pare, ultimele zile, din "grija" extraordinară a primarului Adrian Dobre care nu a reuşit în trei luni să găsească o soluţie pentru plata sportivilor şi antrenorilor. În astfel de condiţii să lansezi ideea că cineva doreşte să acorde mărcile către CSM reprezintă doar o minciună pe care nici măcar cititorii baronului Münchhausen nu ar asculta-o.

Ideea aberantă a fost comentată pentru Jurnalul Prahovean de avocatul George Botez, consilier local PSD

"Am citit pe un site local ca ar exista o orientare actuală privind aplicarea mărcilor Petrolul pe structura CSM şi că aceasta ar fi opinia majorităţii PSD - ALDE. Informaţia este absolut contrară realităţii. Modul "smecheresc" în care siteul pune problema, de genul "se pare" că aleşii majorităţii din Consiliul Local Ploieşti ar înclina spre CSM este dovada faptului că informaţia are o conotaţie politică şi nu vizează interesul real pentru echipa oraşului. Vă declar cu toata responsabilitatea că majoritatea PSD-ALDE nu intenţionează să facă un asemenea lucru, nu vrem să ne opunem dorinţei suporterilor ploieşteni şi că sprijinim, fără discuţii orice proiect viabil. Am dat mână liberă primarului Dobre să rezolve problema, dar văd că domnul Dobre se eschiveaza cum poate. După ce a convocat consiliul în şedinţă "de îndată" dată fiind urgenţa rezolvării problemei, acum cere un răgaz de două săptămâni. Cred că suporterii au început să îţeleagă manipularea. Este păcat că primarul Dobre a transformat Petrolul în vehicul electoral. Miza actuală este să ţină suporterii aproape de partid în perspectiva alegerilor generale din decembrie, pentru ca aşa a fost primit ordinul de la partid! Băieţii ăştia se joacă cu sensibilităţile suporterilor şi nu este nici bine, nici frumos!", ne-a declarat George Botez.

Vă reamintim că săptămâna trecută Consiliul Local Ploieşti a adoptat o Hotărâre prin care primarul Adrian Dobre este împuternicit să decidă ceea ce este mai bine pentru punerea în valoare a mărcilor Petrolul. Cu alte cuvinte, decizia de a acorda mărcile către o anumită grupare sportivă stă în acest moment doar în pixul edilului liberal!