Nume mari ale sportului românesc sunt pur şi batjocorite la Ploieşti. Refuzul direcţiei economice din cadrul Primăriei Ploieşti de a debloca banii alocaţi déjà Clubului Sportiv Municipal, neplata salariilor de 4 luni nu reprezintă doar o umilinţă aplicată unor antrenori de talia Tamarei Costache sau Titi Tudor, ci mai ales o lovitură crâncenă pentru sportul ploieştean.

Ieri, CSM Ploieşti a anunţat suspendarea activităţii la toate secţiile, iar antrenorii au intrat în grevă. De asemenea, la nivel de instituţie, CSM Ploieşti va depune plângere penală împotriva Nicoletei Crăciunoiu, şefa direcţiei economice din primărie.

“Este o situaţie grea atât pentru noi, ca antrenori, cât şi pentru sportivi. N-am crezut niciodată că se poate ajunge aici, dar iată-ne puşi în situaţia de a nu fă plătiţi de atât timp, de a ne pleca sportivii cei mai buni la alte cluburi”, spune Titi Tudor.

“Am recurs la greva spontană, pentru că trebuie să ne audă cineva, să ne asculte cineva. Părinţii copiilor sunt alături de noi, vrem să vedem ce părere are şi opinia publică”, a declarat şi Tamara Costache, la VPTV.