Cel mai important lucru de reţinut din meciul de la Blejoi, în afara celor trei puncte obţinute de petrolişti, este progresul înregistrat de echipa antrenată de Tavi Grigore. De la prima reprezentaţie a echipei nou înfiinţate – amicalul disputat tot cu CS Blejoi cu o săptămână înainte de începerea campionatului - la acest al treilea joc oficial al lupilor.

Dacă atuci, CS Blejoi a dat gol când a vrut, acum lucrurile au stat altfel. Petrolul a pus în teren o echipă mai solidă, mai omogenă şi mai agresivă. O echipă care a evoluat substanţial de acel amical şi care a fost capabilă să pună probleme serioase alteia care joacă de multă vreme în aceeaşi formă şi care are un lot valoros, mult peste media Ligii A Prahova.

Galben-albaştrii s-au impus cu 3-0, având parte din nou de sprijin substanţial din tribună sau - în cazul de faţă tribuna nefiind suficient de mare -, de după gardul terenului. Cei mai mulţi dintre localnicii din Blejoi au venit tot în galben-albastru, numărându-se, de altfel, printre suporterii fideli ai Petrolului.

Echipa antrenată de Tavi Grigore a trecut cu bine – nu chiar foarte bine pentru că mai e de lucru pe faza defensivă - şi de etapa a treia. Ultima în care a putut miza pe Micu şi pe Puchea, cei fotbalişti urmând să revină la Petrolistul Boldeşti.

Ajutorul lor a fost consistent, iar plecarea e pierdere mare pentru Petrolul. Unul dintre înlocuitori este Prunescu, fotbalistul care a anulat vacanţa ca să vină mai repede la Ploieşti. Azi a avut 25 de minute de acomodare, fiind introdus în teren la scorul de 3-0 pentru galben-albaştri.

 

CS Blejoi – Petrolul Ploieşti 0-3 (0-1)

Stadion: CS Blejoi. Spectatori: circa 2000. Marcatori: Cl. Tudor (37, penalti), Nae (47), I. Dumitrescu (51)

CS Blejoi: A. Gheorghe – Cl. Stoica (77 Sterie), V. Iordache, Filip, Stanca – Ir. Dumitru (cpt), Enciu (46 Rudaru) – Ruptureanu, Lambru (46 V. Badea), Cr. Vasile – M. Ivan (68 Moruz). Antrenor: Răzvan Vlad.

Petrolul: Marinică – Olaru, Crăciun (64 Prunescu), M. Micu, R. Catană (79 Velisar) – Puchea – I. Dumitrescu, Cl Tudor (cpt), Butufei, Dr. Gheorghe (68 Niţescu), – Nae (55 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

Au arbitrat: Robert Nuţu – Mihai Pandelea şi Bogdan Ciocoiu (toţi din Ploieşti)