Petrolul a găsit prieteni la Blejoi şi pe vremea când echipa ploieşteană activa în prima ligă şi (încă) nu se punea problema falimentului, fie că a avut terenul la dispoziţie, fie sala de sport pentru antrenamentele de iarnă. Şi la greu, cei de la CS Blejoi sunt aproape de Petrolul. Unii dintre jucătorii care se află în atenţia lui Tavi Grigore au evoluat sezonul trecut aici şi, foarte probabil, gruparea de lângă Ploieşti va intra în colaborare pe compartimentul de jucători tineri.

Sâmbăta aceasta, cele două echipe ar putea juca un amical la Blejoi - primul pentru noul Petrolul şi unul de care Tavi Grigore are mare nevoie în perspectiva pregătirii jocurilor oficiale din campoionat. Iar prima etapă este şi una dintre cele mai grele: cu CS Păuleşti.

Până vinerea aceasta, tehnicianul lupilor va stabili, în mare, lotul pentru campionat. Pentru legitimări, mai are la dispoziţie încă o săptămână, până vineri, 19 august, în condiţiile în care prima etapă, programată iniţial pe 13, a fost amânată conform deciziei de declarare a doliului naţional.  

 

DONAŢII PENTRU NOUL PETROLUL!

 *În contul A.S. PETROLUL 52 la ALPHA BANK PLOIEŞTI

Cont LEI: RO60BUCU1812235339171RON

Cont EURO: RO62BUCU1811215949773EUR

Cod SWIFT: BUCUROBU

*Cont PAYPAL: [email protected]