Daniel Niculae a postat un mesaj enigmatic pe Facebook. Imediat prietenii săi de pe reţeaua de socializare au reacţionat în comentarii, fiind convinşi că postarea atacantului Astrei se refera la Dinu Gheorghe, scrie gsp.ro.

"Cred că majoritatea urmăriţi «Game of Thrones» şi îi cunoaşteţi pe «umblătorii albi» sau «morţii-vii».

Eh, un astfel de «mort-viu», după ce practic a netezit drumul către insolvenţă/faliment a două echipe de mare tradiţie ale fotbalului românesc şi a înglodat în datorii o alta (care, sic, avea să reuşească) îşi dă cu părerea despre fotbal, în general, cu o nonşalanţă aparte.

Noroc că ultimii pe la care a trecut şi-au dat seama la timp şi l-au trimis «Dincolo de zid» pe acest «prieten». Judgement day (Winter) is coming", a scris Daniel Niculae pe Facebook.

Dinu Gheorghe s-a despărţit de Astra în noiembrie 2014, a fost preşedinte la Dinamo când echipa era în insolvenţă, până în august 2015, apoi a mers la Rapid, echipă aflată în faliment, în aprilie 2016. În toată această perioadă a fost şi analist Digisport.

"Astra are mari probleme. Daniel Niculae nu e o soluţie ca titular pentru giurgiuveni. Alibec este accidentat şi revine abia peste vreo 3 săptămâni", a declarat Dinu Gheorghe după Astra – Dinamo 1-4.