Ploaia torenţială a încurcat mult fotbalul şi, în special, pe cei de la CFR Cluj. Gazonul scufundat a decis în mare măsură soarta partidei disputate aseară, bălţile contribuind din plin la golul marcat de William De Amorim, în minutul 86, prin care Astra a câştigat jocul.

În orice caz, trupa lui Marius Şumudică a meritat cele două trofee câştigate anul acesta, poate şi datorită faptului că patronul ei a stat în închisoare, n-a mai intrat val-vârtej în vestiar şi n-a mai demis pe nimeni în direct!

Medaliile au fost înmânate în ploaie, iar De Amorim, brazilianul naturalizat al Astrei, a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului. Christoph Daum a oferit Supercupa României învingătorilor şi poate se va gândi să-l ia pe De Amorim în locul uneia din mâinile moarte pe care le tot bagă Fecesebe la naţională.

Astra Giurgiu — CFR Cluj 1-0 (0-0) 
A marcat: William De Amorim (86). 
Cluj-Napoca, Cluj Arena: 9.980 spectatori 
 

Astra: Lung jr (Gavrilaş, 46) —Vangjeli, Geraldo, Silva, Morais - Ioniţă II, Lovin (Oros, 84), Boldrin —Boudjemaa (Florea, 61), Teixeira, De Amorim.

CFR Cluj: Marc —Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora  - Jakolis (Nouvier, 87), Petrucci, Ruiz, Păun - Negruţ (Lopez, 46), Bud (Guimaraes, 70).

Foto> gsp.ro