Suporterii petrolului anunţă înfiinţarea unei organizaţii care reuneşte toate facţiunile.

 

Iată comunicatul trimis astăzi de reprezentanţii Lupilor Galbeni:

Prin prezenta va aducem la cunoştinţă că începând de astăzi, 04.07.2016, s-a constituit Uniunea Suporterilor Petrolişti (U.S.P.), entitate care reuneşte toate grupările organizate, precum şi ligiile suporterilor petrolişti oficial recunoscute, conform Protocolului semnat de acestea.

U.S.P. are că principal scop reprezentarea suporterilor petrolişti, promovarea şi protejarea imaginii, a identităţii, a istoriei şi a tradiţiei echipei de fotbal Petrolul Ploieşti.Totodată, vizăm participarea reprezentanţilor structurii noastre la discuţiile premergătoare constituirii oricărei entităţi deţinătoare a dreptului de folosinţă a mărcii Petrolul, sub care îşi va desfăşura activitatea clubul de fotbal al găzarilor, dar şi participarea efectivă în structura viitoarei forme de organizare a echipei-fanion a judeţului, indiferent de varianta care va fi aleasă (asociaţie sportivă sau societate comercială).

Mai presus de toate, însă, putem spune că un prim obiectiv a fost atins, din moment ce toate grupurile aderente au convenit să vorbească acum doar printr-o singură voce, cea a Uniunii Suporterilor Petrolişti. Această informare are menirea de a va înştiinţa că am fost, suntem şi vom rămâne alături de PETROLUL, că suntem deschişi la un dialog civilizat şi permanent cu toţi cei care consideră că ne pot fi parteneri sub egida transparenţei pe care o dorim instaurată ca şi mod de lucru de azi înainte în ceea ce priveşte activitatea celei mai iubite echipe din judeţul Prahova! Acesta este primul pas pentru ceea ce ne dorim cu toţii, uniunea tuturor suporterilor petrolişti! Fără a-şi pierde identitatea niciuna dintre componentele acestei Uniuni, în perioada imediat următoare vor avea loc demersurile pentru dobândirea personalităţii juridice a U.S.P.

Prezentul protocol a intrat în vigoare începând cu 04.07.2016.

În aceste condiţii, pentru a ne promova mai bine ideile şi valorile după care ne vom ghida în activitatea noastră, am convocat pentru data de 06.07.2016, ora 19.30, la Sala de Conferinţe a Stadionului 'Ilie Oana", o conferinţă de presă la care sperăm să fie prezente toate entităţile media care au intrat în posesia acestui comunicat. Vă mulţumim!

 

FOTBALUL E DOAR UN SPORT! PETROLUL NE UNEŞTE!”

Click pe poza pentru a mări