Primăria Ploieşti s-a găsit să dea un comunicat conform căruia grupul de iniţiativă Petrolul 52 ar avea voie să folosească sala de la stadionul Ilie Oană pentru conferinţa de presă de astăzi.

Este, de fapt, un drept la replică la un articol publicat de Jurnalul Prahovean care atrăgea atenţia asupra faptului că grupului reprezentat de Mircea Dridea, Tavi Grigore şi toţi ceilalţi nu i se permite accesul. Ceea ce s-a dovedit a fi adevărat, pentru că azi, conferinţa s-a ţinut în aer liber la statuia lui Ilie Oană!

“Referitor la articoul ʺFostele glorii ale Petrolului au interzis pe Ilie Oană!ʺ va informam ca sala de conferinte a stadionului poate fi pusa la dispozitia fostelor glorii ale Petrolului, care au solicitat sala, avand in vedere ca este vorba de sustinerea echipei de fotbal a municipiului Ploiesti, emblema pentru noi toti.

De asemenea, facem precizarea, ca in momentul de fata Clubul Sportiv Municipal, cel care administreaza stadionul,  nu poate inchiria sala de conferinte, deoarece nu exista tarife aprobate in Consiliul Local al Municipiului Ploiesti pentru utilizarea spatiilor aferente imobilului stadion „Ilie Oana”. Un proiect in acest sens se afla publicat spre dezbatere publica pe site-ul primariei.

Prin urmare, CSM va pune la dispozitia fostelor glorii ale Petrolului  sala de conferinte,  ca si in data de 14 iunie 2016, cand s-a organizat aici o alta dezbatere in vederea sustinerii echipei Petrolul.”, se arată în comunicat.

Primăria a emis comunicatul după ora 12, când conferinţa se terminase déjà!

Asta una! A doua, Tavi Grigore le-a prezentat jurnaliştilor răspunsul oficial primit astăzi la solicitarea depusă încă de vineri: SE AŞTEPTĂ RĂSPUNSUL D-LUI PRIMAR (după cum se vede în facsimil).

În fine, a treia, foarte tare, e că Răchită, primarul Dobre şi senatorul Volosevici au putut să ţină prima întâlnire cu suporterii şi oamenii de afaceri în exact aceeaşi sală, în data de 14 iunie! Fără să o închirieze, fără să facă vreo cerere!

Bravo!

Click pentru a mări