Incredibil! Fostele glorii ale Petrolului, cei care au făcut istoria clubului, au interzis accesul pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Mâine la ora 11.00 are loc o conferinţă de presă a legendelor Petrolului care doresc să îşi prezinte proiectul în faţa ploieştenilor. Conferinţa trebuia să aibă loc pe stadionul Ilie Oană acolo unde fraţii Dridea şi Tavi Grigore au adus gloria fobalistică a oraşului, însă nu au primit aprobare din partea autorităţilor locale.

Deocamdată nu a fost stabilită o altă locaţie pentru conferinţă, dar nu putem înţelege cine are tupeul de a-l intezice pe Mircea Dridea pe Ilie Oană, acelaşi Mircea Dridea care a fost respectat şi adulat întotdeauna de fanii adevăraţi ai Lupilor Galbeni.

"Mi se pare foarte ciudat că Răchită face astfel de gesturi şi dacă foştii fotbalişti ai Petrolului care şi-au rupt picioarele pentru echipă şi care au contribuit la istoria clubului nu au voie pe stadionul Ilie Oană, atunci nu este nicio problemă. Vom face conferinţa, în picioare, lângă  statuia lui Ilie Oană. Nu ne poate intezice nimeni să vorbim despre proiectul nostru", a declarat pentru Jurnalul Prahovean Tavi Grigore.

Un gest ruşinos din partea autorităţilor locale şi suntem convinşi că suporterii adevăraţi ai Lupilor le vor demonstra lui Mircea Dridea, Tavi Grigore, Virgil Dridea, Camil Oprişan, Ion Cojocaru, Gheorghe Liliac, respectul de care s-au bucurat întotdeauna în Ploieşti