CSM Ploieşti l-a transferat pe George Toth, baschetbalist care a evoluat în ultimele 5 sezoane la BC Timişoara. Toth are doar 23 de ani , este produs al şcolii timişorene de baschet şi măsoară 2.12 metri

În 2013, tânărul jucător a prins lotul echipei naţionale universitare a României la Universiada de la Kazan (Rusia), având o prestaţie excelentă în faţa reprezentativei Serbiei, deţinătoarea titlului în acel moment: 20 de puncte, 3 recuperări, 3 capace şi 2 intercepţii, într-un meci pierdut de tricolori, scor 53-78. La finalul întrecerii, George Toth şi colegii săi – între care şi Vlad Dumitrescu şi Adrian Movileanu, au încheiat pe locul 6, timişoreanul bifând o medie de 7 puncte pe întâlnire, scrie csmploiesti.ro.

În întrecerea internă, George Toth a dobândit cele mai bune cifre în sezonul trecut, atunci când media minutelor jucate a crescut la 16.6, cea a punctelor a ajuns la 6.4, iar în planul recuperărilor a atins 4.1. În aprilie 2015, noul baschetbalist al echipei ploieştene şi-a trecut în palmares Cupa României, câştigată de BC SCM Timişoara după 78-73 cu BC Mureş, în ultimul act al Final Four-ului desfăşurat în Sala Sporturilor din Piteşti.

George Toth a semnat un contract valabil pe un sezon cu CSM Ploieşti şi se va prezenta la reunirea echipei, fixată în prima jumătate a lunii august.