De la ora 16.00, pe Dolcesport, se dispută Italia – Suedia. Italia e singura din Grupa E cu 3 puncte şi, în caz de victorie, ia biletul pentru optimi. Suedia şi Irlanda au câte punct, iar Belgia niciunul, în această grupă.

De la ora 19.00, tot pe Dolce, în Grupa D, Croaţia ţinteşte ce-a de-a doua victorie, după ce a bătut Turcia, în prima etapă, cu 1-0. Croaţii vor juca împotriva cehilor care au fost învinşi de spanioli, cu 1-0.

De la ora 22.00, în meciul care va fi transmis şi de ProTV, Spania şi Turcia închis seara la Euro 2016. Spania speră să obţină victoria în faţa Turciei şi să meargă fără emoţii în următoarea etapă a competiţiei din Franţa. De 52 de ani Turcia nu a reuşit o victorie în faţa Spaniei. Singurul triumf, de altfel, a fost în calificările pentru Cupa Mondială din 1954, când Turcia a bătut Spania cu 1-0.

O a doua victorie în grupă a Italiei ar trimite echipa lui Antonio Conte în optimi. Selecţionerul spune însă că Azzurri nu sunt luaţi de val de victoria obţinută în primul meci al grupei. Suedezii ştiu, la rândul lor, că urmează un meci greu, după ce au reuşit doar un egal cu Irlanda.