De investiţiile făcute de Clubul Sportiv Municipal pentru readucerea gazonului la viaţă  nu s-a bucurat doar Petrolul, care, în playout, a avut parte de o suprafaţă de joc mai mult decât decentă. Banii investiţi cu cap încep să se întoarcă la CSM. Sâmbătă, 28 mai, pe stadionul Ilie Oană s-a desfăşurat o competiţie de fotbal pentru copii, în urma căreia clubul a primit, conform contractului, 3.700 de euro, iar, la mijlocul săptămânii trecute, au fost două zile în care o casă de producţie a filmat pentru un documentar despre fotbalul viitorului, la solicitarea unui client din Franţa, închirierea făcându-se contra sumei de circa 10.000 de euro.

„Sunt mulţumit că investiţiile pe care le-am făcut de la preluarea stadionului încep să se amortizeze, iar eforturile de a aduce arena la parametri optimi dau roade. Am reuşit, cu cheltuieli minime – de exemplu, am refăcut gazonul cu doar 20.000 de euro, în loc să dăm 200.000 pentru schimbarea suprafeţei -, să facem în aşa fel ca stadionul să arate bine şi să fie solicitat, iată, pentru diverse acţiuni ce aduc bani şi îl fac rentabil. Aşteptăm şi alţi potenţiali parteneri, mai ales că banii încasaţi se vor întoarce, cu siguranţă, în investiţii făcute tot la stadion”, spune directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

De la preluarea arenei de către CSM Ploieşti, s-au făcut investiţii în refacerea suprafeţei de joc, instalaţia de nocturnă a fost readusă la capacitatea de peste 1600 de lucşi, iar sala de conferinţe a fost modernizată şi adusă la standardele impuse de manualele de infrastructură UEFA.

csmploiesti.ro