În urma rezultatelor bune obţinute de sportivii de la CSM Ploieşti în ultima vreme, încă un agent economic important din oraş a decis să vină alături de club, scrie csmploiesti.ro. Astfel, secţia de box beneficiază de o sponsorizare din partea unei importante societăţi din oraş, în valoare de circa 20.000 lei, concretizată într-un ring olimpic de box complet utilat. „Este un ring confecţionat la cele mai înalte standarde, pe care putem organiza competiţii la nivel naţional şi internaţional, iar eu nu pot decât să-i mulţumesc directorului acestei societăţi, care a dorit, totuşi, să rămână în anonimat”, spune coordonatorul secţiei de box din cadrul CSM Ploieşti, Titi Tudor.

Ringul a fost deja confecţionat şi aşteaptă doar să fie transportat şi instalat, studiindu-se acum care dintre destinaţii este mai oportună: Sala „Upetrom” sau noua sală de box de la Stadionul „Ilie Oană”. „Încă nu s-a luat o decizie, pentru că domnul primar Cristian Ganea ne-a promis sprijinul să ne continuăm activitatea la Sala Upetrom, acolo unde este casa secţiei noastre de box”, spune antrenorul emerit Titi Tudor.

La rândul lui, directorul clubului, Cezar Stoichiciu, declară: „Mulţumim pentru această sponsorizare şi ne dorim ca agenţii economici cu potenţial din judeţ să vină alături de noi pentru a susţine sportul ploieştean. Pentru că, până la urmă, indiferent ce s-ar spune, sportul este cel mai bun ambasador al unui oraş, al unei ţări.”