Retrogradarea matematică, ploaia, ziua de marţi au ţinut tribunele stadionului Ilie Oană mai goale ca de obicei. Vuietul a rămas însă acelaşi. Cei care au venit i-au acoperit pe cei care au lipsit. În tribune şi, de ce nu, şi pe teren.

Decât balastul care a tras mai repede şi mai mult la fund echipa asta,  mai bine puşti precum Costache, lupi tineri.

Decât să vezi un Benga comiţând henţ în minutul 10 şi încasând şi roşu până la pauză, mai bine joacă Alecsandru. Şi joacă bine, puţin lipsindu-i să dea gol. L-a dat de fapt, dar n-a contat pentru că arbitrii au măsurat poziţia suspectă de ofsaid cu şublerul, când, pentru alte echipe, astfel de situuaţii se aproximează.  În plus, la golul Chiajnei a fost fault la portarul lupilor.

Petrolul a retrogradat încă din etapa trecută. Astfel că importanţa rezultatului nu mai era atât de mare. Speranţa s-a pierdut la Voluntari, a mai rămas onoarea pe care jucătorii au încercat să o apere. Petrolul a pierdut cu Chiajna, cu scorul de 0-1, dar nu seara asta, ultima acasă a acestui sezon. a fost cea mai tristă. Dacă ar fi fost aşa, în tribune s-ar fi plâns, nu s-ar fi cântat. Acolo bate inima Petrolului, nu în biroul lui Dan Capră şi nici măcar în vestiar.