”Vreau să le mulţumesc jucătorilor şi membrilor staffului tehnic pentru faptul că au înţeles situaţia dificilă pe care clubul o traversează în ultimele luni şi s-au comportat ca adevăraţi profesionişti. Am un mare respect pentru ceea ce reuşesc ei să facă în condiţiile date, şi-au dovedit caracterul şi sunt convins că vor lupta până la final şi vor reuşi să salveze echipa de la retrogradare.

În ceea ce mă priveşte, sunt hotărât ca, la finalul acestui campionat, să mă retrag de la conducerea clubului şi să ies din lumea fotbalului, indiferent de ceea ce se va întâmpla în aceste ultime trei etape. Aşa cum am mai afirmat şi cu alte ocazii, renunţ la pachetul de acţiuni şi sper ca, de această dată, să se găsească oameni sau grupuri de investitori care să vină cu soluţii concrete şi nu cu scrisori care să rămână doar la stadiul de intenţie. Nu lui Daniel Capră trebuie să-i demonstreze că sunt capabili să susţină acest club, ci trebuie să convingă Administratorul Judiciar şi, mai departe, Comitetul Creditorilor, atâta vreme cât este ştiut faptul că societatea noastră se află în insolvenţă.

Închei prin a-mi exprima, încă o dată, recunoştinţa faţă de toţi cei care au rămas alături de Petrolul Ploieşti, şi mă refer aici atât la cei implicaţi efectiv în activitatea clubului cât şi la cei care au continuat să ne susţină din exterior, şi sunt convins că tradiţia celei mai iubite echipe a oraşului va fi dusă mai departe”,se arată în comunicatul postat pe fcpetrolul.ro.