S-a întors roata! În etapa în care FC Voluntari – echipa care stă acum pe locul de baraj – a bifat cea de-a şasea înfrângere la rând, Petrolul a legat două victorii pentru prima dată în acest sezon. După 1-0 cu CFR Cluj, lupii au bătut şi Timişoara. Nu e singura premieră în campionatul acesta. E primul meci în care galben-albaştrii au dat trei goluri. Pacar şi-a trecut în cont prima reuşită de când a venit. Petrolul a transformat două penaltiuri.

Dar, peste toate astea, de departe cel mai important lucru e că echipa antrenată de Gane s-a apropiat de echipele de deasupra suficient de tare cât să le ameninţe poziţia. Vorbim de Timişoara, care se află acum la două puncte, dar, mai mult şi mai tare, de Voluntari. Gruparea din Ilfov e la patru puncte şi, pe terenul ei, în etapa viitoare, lupii trebuie să facă în aşa fel încât să ajungă să-i sufle în ceafă ca să-şi piardă capul, să cadă şi să se ducă de unde a venit.

E tot matematică, dar nu e imposibil!

 

Petrolul – ACS Poli Timişoara 3-2

Marcatori: Astafei (15-pen), Zoubir (28-pen), Pacar (75) / Nimely (67), Jenkins (90+1)

Petrolul: Cobrea – David, Mişelăricu, Benga, Begeorgi – Gavrilă (90 Bucşa), Ziani (Alecsandru), Guerriero, Mareş (60 Pacar) – Zoubir – Astafei.

Timişoara: Smaranda – Melinte, Cânu, Bocşan, Popescu – Bărbuţ, Jenkins, Suarez (73 Zicu), Goga – Nimely, Prince (46 Doman).