Pentru al doilea weekend consecutiv, sportivii de la CSM Ploieşti au profitat de faptul că Bulevardul Castanilor este închis circulaţiei şi au ieşit, sâmbătă şi duminică, să facă sport în zona dintre statuia lui Radu Stanian si Gara de Sud.

Micii baschetbalişti ai clubului s-au antrenat la panourile instalate la Rondul 1, terenul de mini-fotbal a fost „trasat” imediat pentru copiii pregătiţi de Florian Nicolae, iar mesele de ping-pong au fost şi ele solicitate atât de sportivi, cât şi de trecătorii dornici să joace tenis de masă, scrie csmploiesti.ro

Ca momente inedite, ar fi de remarcat antrenamentul de handbal efectuat, sâmbătă dimineaţă, de elevele Getei Opincariu, precum şi demonstraţia de box făcută, duminică, de tinerii pugilişti antrenaţi de Titi Tudor, Adrian Pîrlogea şi Iulian Ilie.

Acţiunile de acest gen vor continua şi în weekend-urile viitoare, sportivi din cadrul celorlalte secţii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti urmând să participe la activităţi similare. Toţi sportivii, precum şi copiii care se implică în aceste activităţi primesc din partea clubului dulciuri şi răcoritoare. Acţiunile se derulează, sâmbăta şi duminica, de fiecare dată de la ora 10.00.