Petrolul a liniştit finalul campionatului. Să fie clar, matematica punctelor din playout pe care cei de la Petrolul o scot la înaintare la fiecare declaraţie este egală cu zero. Nu poate da mai mult, când te prezinţi în halul ăsta la un meci atât de important. Când tu vii după o victorie cu Craiova, iar ei, după o înfrângere cu 6-0!

Din dramul de entuziasm din care Petrolul jucase binişor în ultima vreme, s-a ales praful. A fost suficient ca Botoşaniul să sufle niţel ca să iasă la iveală vechile metehne. Toate, consecinţe a lipsei de valoare.

Lipsit de valoare este, de fapt, întregul campionat din care se salvează, până la urmă, cine merită. Cine are un management mai bun, lot mai bun, cine plăteşte mai multe salarii, cine are ochi mai buni la jucători, cine s-a orientat mai bine în playout.

La toate astea, Petrolul a fost şi este pe ultimul loc. Îl merită!  

 

Petrolul – FC Botoşani 0-4 (0-3)

Marcatori: Cabrera (25, 50), Fulop (38), Ivanovici (39)

Petrolul: Cobrea – David (58 Mareş), Mişelăricu, Benga, Beţa – Gavrilă, Bucşa, Ziani, Astafei – Zoubir – Paolucci (61 Markos).

Botoşani: Pleşca – Dimitrov (51 Patache), Ngadeu, Miron, Muşat – Cucu (87 Casado), Bordeianu – Fulop, Cabrera, Ivanovici – Matulevicius (65 Hadnagy).