Handbalistele de la CSM Ploieşti s-au impus fără  emoţii în faţa penultimei clasate, CS Măgura Cisnădie, cu 34-29 (18-15). Marina Dmitrovic a înscris nu mai puţin de jumătate din golurile formaţiei ploieştene: 9 în prima repriză şi 8 în a doua.

Cu această victorie, CSM Ploieşti se menţine pe poziţia a 6-a a clasamentului Ligii Naţionale şi mai are nevoie de un singur punct în ultima partidă de campionat, de la finalul săptămânii viitoare, de la Alba Sebeş, pentru a nu fi depăşită de SCM Craiova. „Mă bucur pentru fete că au câştigat fără emoţii acest meci şi le felicit pentru  că au rămas concentrate, chiar dacă au întâlnit un adversar din subsolul clasamentului. Sper să încheie campionatul cu o victorie la Sebeş, apoi, să abordeze cu încredere meciul din Cupa României, cu HCM Baia Mare, care ne poate deschide drumul spre cupele europene”, a declarat directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

 

CSM Ploieşti - CS Măgura Cisnădie 34-29 (18-15)

Sala: „Olimpia”, Ploieşti. Spectatori: 400.

CSM Ploieşti: Tatalovic - Florea (5 goluri), Dmitrovic (17, 5 din „7 metri”), Tivadar (3), Burtea-Shutska, N. Tudor (3), Farcău (3). Au mai jucat: Şerban, A. Dumitru - Balaban-Curtean, Sheiko, Chiricuţă (2 goluri), Vasilescu (1), Boştină, Caraşol, Mitrescu. Antrenor: Neven Hrupec.

CS Măgura: Suba (1 gol) - Preda (6), Goran (1), Stănciulescu, Ciuplea (6), Krnic (4), Amoagdei (2). Au mai evoluat: Popovici - Chelaru (2 goluri), Gatzel Han (7, 6 din „7 metri”). Antrenor: Alexandru Weber.

Arbitri: Octavian Fînaţă (Arad) şi Ştefan Hendrea (Maramureş).

Observator FRH: Constantin Milcu (Mehedinţi).

Statistica meciului

Aruncări „7 metri”: 5/0 ratate - 6/0 ratate.

Eliminări „2 minute”: 6 (N. Tudor - 3, Sheiko - 2, Vasilescu) - 4 (Amoagdei, Goran - 2, Chelaru).

csmploiesti.ro