Dacă ar bate la Chiajna, Petrolul s-ar apropia la 6 puncte de gruparea ilfoveană şi ar fi la maximum 7 de Timişoara, care va întâlni în această pe Voluntari. Distanţele nu sunt imposibil de recuperate, crede antrenorul Ionel Gane.

“Am făcut un pas greşit în etapa trecută, iar acum sper să ne recuperăm punctele la Chiajna. O victorie ne-ar aduce la şase puncte de zona salvării, ar mai fi opt etape de jucat şi, cu siguranţă, motivaţia jucătorilor, încrederea noastră şi a suporterilor vor fi altele.

Trei puncte câştigate la Chiajna ar însemna foarte mult pentru noi. Vom întâlni un adversar care se află, de asemenea, în zona retrogradării, nu se poate spune, astfel, că are linişte, dar Concordia are în componenţă jucători cu experienţă, cu state vechi în Liga I. Cu siguranţă, va fi un meci foarte dificil şi foarte important pentru noi, mai ales că am făcut acel pas greşit acasă, contra celor de la Voluntari, într-o partidă în care n-am jucat rău, dar în care ne-au costat greşelile comise la cele două eliminări.

În cele trei partide disputate de când sunt aici nu am ce să le reproşez jucătorilor în ceea ce priveşte atitudinea şi dăruirea lor, dar trebuie să nu mai facem erorile din ultima partidă şi mai trebuie să marcăm gol sau goluri ca să reuşim să aducem puncte.

Ultimele rezultate au adus şi suporterii aproape, i-am simţit cum ne-au împins de la spate şi la meciul cu FC Voluntari. Am înţeles că şi la Chiajna ne vor susţine într-un număr mare, iar asta este un lucru pozitiv pentru noi. Trebuie să ne dea mai multă încredere şi elan pentru ceea ce va urma şi, asta le-am spus şi jucătorilor, trebuie să arătăm bine, ca o echipă, în ultimele 9 etape”, a declarat antrenorul petroliştilor la conferinţa de presă de astăzi.

Petrolul va juca mâine seară, de la ora 20.30, pe terenul Concordiei Chiajna.