Sâmbătă şi duminică, Sala de Atletism „Lia Manoliu”, din Bucureşti, a găzduit Campionatul Naţional rezervat copiilor categoriile 1, 2 şi 3, competiţie la care au participat peste 1.000 de sportivi, record la acest nivel de vârstă pentru întrecerile desfăşurate în sală.

Şi de această dată, atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti, pregătiţi de prof. Maria Andrei şi Florin Andrei, au avut rezultate foarte bune, reuşind să obţină 4 medalii la „copii 1” şi câte o medalie la „copii 2” şi „copii 3”.

În prima zi, la categoria „copii 1”, Rebecca Andrei a obţinut medalia de aur la 200 metri, reuşind să intre în posesia titlului de Campioană a României cu timpul de 26.98 secunde. Cel de-al doilea titlu naţional a fost obţinut de ştafeta 4x1 tur băieţi, care, în componenţa Darius Cornescu, David Gudi, Alexandru Blănaru, Andrei Patrichi, a cucerit medaliile de aur cu timpul de 1.44.93 minute. Celelalte două medalii de la această categorie de vârstă au fost obţinute de Daniel Lascu - argint la 60 metri cu timpul de 7.95 secunde şi de Nicoleta Neagu - argint la 800 metri, cu timpul de 2.22.98 minute.

Ieri, în reuniunea de dimineaţă, la categoria „copii 2”, echipa de ştafetă 4x100 metri băieţi, în formula Andrei Blănaru, David Marinescu, Gabriel Oprescu, Teodor Marin, a obţinut medaliile de aur cu timpul de 59.62 secunde.

După amiază, atleţii ploieşteni de la categoria „copii 3” au reuşit, şi ei, să intre în posesia unei medalii, în proba de ştafetă 4x50 metri băieţi. În componenţa Teodor Datcu, Cristian Zincă, Luca Moisoiu, Teodor Marin, ştafeta CSM-CSŞ Ploieşti a cucerit bronzul cu timpul de 34.11 secunde.

csmploiesti.ro