Simona Halep, locul 5 WTA, se va duela în sferturile de finală ale turneului de la Miami cu elveţianca Timea Bacsinszky, locul 20 WTA.

Partida se va disputa azi şi nu va începe mai devreme de ora 20:00, ora României. Duelul va fi în direct pe DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Meciul Halep - Bacsinszky este al doilea de pe terenul central, după meciul de pe tabloul masculin, dintre Richard Gasquet şi Thomas Berdych.

Halep şi Bacsinszky s-au duelat de două ori, românca învigând de fiecare dată. Cele două s-au întâlnit prima dată în 2010, la turneul din Torhout, Belgia, iar Simona a câştigat clar, 6-1, 6-3. Ultimul meci dintre cele două a avut loc la începutul anului 2015, când Halep s-a impus în finala turneului de la Shenzen, scor 6-2, 6-2.

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Miami, după ce a trecut de Heather Watson, locul 69 WTA, scor 6-3, 6-4. Bacsinszky a produs surpriza şi a trecut de Agnieszka Radwanska, locul 2 WTA, scor 2-6, 6-4, 6-2.

Câştigătoarea acestui meci se va duela în semifinale cu învingătoarea meciului dintre Svetlana Kuznetosva, locul 19 WTA, şi Ekaterina Makarova, locul 31 WTA.

gsp.ro