Plecarea fundaşului dreapta al Petrolului Andrei Peteleu la Dinamo nu mai este de actualitate, Este la FC Viitorul! Încă departe de a fi catalogat drept un jucător cu mare viitor, în jurul lui Antrei Peteleu se croşetează o adevărată telenovelă.

În 2016, fundaşul n-a stat nici un minut la antrenamentele Petrolului, a fost dorit de Rednic şi a făcut obiectul declaraţiilor acestuia în presa centrală. Tot acolo vorbesc şi cei de la Viitorul despre “Pete”, la modul în care jucătorul ar fi dorit de vreo cinci ani la gruparea lui Hagi!

În episoadele următoare vom descoperi dacă va reuşi Peteleu să scape de Petrolul, în condiţiile în care – spun sursele gsp – clubul ploieştean i-ar fi dat din banii restanţi cât să nu mai fie valabil memoriul pentru a deveni liber de contract.  

Şi asta nu e tot! Chiar dacă jucătorul va fi declarat liber, soluţionarea litigiului e programată pe 30 martie, exact în ziua când începe etapa a 4-a din play-off. Astfel, dacă Peteleu nu semnează cu trupa lui Hagi până la ora meciului pe care Viitorul îl joacă ziua următoare la Tg. Mureş, nu o mai poate face până la finalul campionatului pentru că regulamentele interzic legitimarea unui fotbalist în ultimele 6 etape de play-off.

Telenovelă, ce mai!

"Da, e adevărat, discutăm cu Peteleu, însă el mai are nişte probleme cu Petrolul pe care a spus că şi le rezolvă singur. Să vedem ce va fi, nu excludem varianta să ne implicăm şi noi în aceste discuţii pentru că suntem în relaţii foarte bune cu clubul Petrolul. Noi îl dorim pe Peteleu de vreo cinci ani, de când juca la Delta Tulcea, deci dacă nu se concretizează mutarea acum, îl vrem şi din vară. Totuşi, sperăm să putem să îl folosim şi în acest sezon". – Pavel Peniu, preşedinte FC Viitorul, pentru gsp.ro.