Simona Halep şi Serena Williams se vor duela în sferturile turneului de la Indian Wells. Partida se va desfăşura joi dimineaţă, pe terenul central, şi nu va începe înainte de ora 04:00, ora României, şi va fi în direct pe DolceSport.

"Îmi place jocul ei. Ştiu că este agresivă şi este o luptătoare. Cu siguranţă va trebui să fiu pregătită, pentru că deja m-a învins o dată. O să fie un meci bun pentru ambele jucătoare şi vom vedea unde este jocul nostru în această perioadă", a declarat Serena Williams.

“Mă aştept la un meci greu. O cunosc destul de bine pe Serena şi ştiu că este foarte puternică. Va fi dificil să obţin victoria, dar am şansa mea. Va trebui să joc la cel mai înalt nivel al meu şi să fac totul pentru a câştiga. Trebuie să joc agresiv, dar nu foarte puternic, aşa cum am făcut-o în fiecare zi de când am venit în America. Eu nu lovesc puternic, ci rapid. Mă mişc bine şi lovesc cu încredere. În plus, serviciul îmi merge foarte bine. Vom vedea ce va fi cu Serena. Eu simt că îi pot face faţă. Este greu, dar e normal. Ea este numărul unu mondial", a spus Halep, potrivit site-ului turneului.

gsp.ro