Ionel Gane a luat un prim contact cu lotul în această după-amiază.  Petroliştii au efectuat şedinţa de pregătire la stadionul Chimia Brazi.

Este posibil ca, în zilele următoare, noul tehnician să organizeze un joc şcoală pentru o mai bună percepţie asupra capacităţii jucătorilor în perspectiva partidei cu CFR Cluj, care se va disputa luni seară.

Până una, alta, la antrenamentul de azi a fost prezent şi Dacian Varga, exclus din lot şi trimis la juniori de către Constantin Schumacher din cauza atitudinii necorespunzătoare faţă de colegi.

“Am acceptat pentru că este o provocare şi pentru că eu cred că mai sunt încă şanse ca Petrolul să evite retrogradarea. Este posibil ca echipa să sufere acel blocaj despre care spuneţi că a vorbit predecesorul meu. Trebuie să căpătăm mai multă încreedere, mai mult curaj. Şi la acest aspect voi lucra până la meciul cu CFR. Dacă vom avea un joc bun, dacă vom câştiga, totul se poate schimba”, a declarat noul tehnician înainte de antrenament. 

Alături de Ionel Gane, în stafful tehnic al ploieştenilor a fost cooptat şi antrenorul secund George Biţă, în vreme ce de pregătirea portarilor se va ocupa, în continuare, Cătălin Grigore, iar preparator fizic va fi Cristian Dragotă.