Jucătorii Petrolului trag tare pe final de cantonament. Antrenamentul de sâmbătă dimineaţă, mai ales, i-a stors de puteri pe petrolişti, însă nimeni n-a făcut rabat de la efort, scrie fcpetrolul.ro.

“Beneficiind de cea mai călduroasă zi dintre toate cele petrecute, până acum, în Antalya, „lupii” s-au antrenat, dimineaţă, la „Mardan”, iar momentul culminant al şedinţei de pregătire l-a reprezentat un exerciţiu extrem de solicitant coordonat de preparatorul fizic Michele Bon. „Lupii” au avut parte de o „porţie” de 24 de „lansate”, serii de alergări de câte 15 secunde, cu alte 15 secunde pauză între ele, chipurile jucătorilor, la final, spunând totul despre efortul depus. Şi asta n-a fost totul, pentru că antrenamentul s-a încheiat cu un joc la fel de intens, dar n-a lipsit buna-dispoziţie, semn că petroliştii au trecut cu bine peste „chinul” la care au fost supuşi.

Tehnicienii „lupilor” au schimbat, apoi, strategia pentru antrenamentul de după-amiază, unul special. S-a mers pe plajă, pentru câteva jocuri de tenis cu piciorul, dar şi, la final, pentru o scurtă şedinţă de terapie în apa rece a Mediteranei, un bun prilej pentru refacerea musculaturii greu încercate în această perioadă de cantonament”, se arată pe site-ul oficial al Petrolului.

Astăzi, petroliştii au două antrenamente, urmând ca luni şi marţi să susţină ultimele două jocuri înainte de revenirea acasă, primul cu austriecii de la FC Liefering, iar cel de-al doilea cu prim-divizionara cehă FK Pribram.