Cel mai bun portar al Petrolului din ultimii mulţi ani a postat pe Facebook un mesaj emoţionant înainte de a începe antrenamentele la noua sa echipă.

“Mâine va începe o nouă etapă în viaţa mea şi o voi face cu toată puterea mea şi dăruire, pentru că asta am făcut întotdeauna, mi-am dat viaţa mea pentru fotbal, dar mai întâi trebuie să vă spun ceva.

Mulţumesc tuturor celor cu care în acesti doi ani si sapte luni am lucrat şi trăit la Petrolul… Cu mare respect şi afecţiune voi începe cu staff-ul nostru, deoarece ei au făcut ca totul să fie perfect: Cristy Vlad, Peco, Babytsa, Vlad, îmi şi ajutoarele lui, doctori, Burta, Burtiţă, Iulian, Neam Titel, Vasile Şofer, doamnelor de la spălătorie şi care au avut grijă de vestiar. Le mulţumesc tuturor colegilor mei, antrenorilor, mai ales Cosmin Contra şi Mario Nicolae care au crezut în mine şi m-au adus la Petrolul. Ţie, portarul Cătălin Gregori (antrenor) îţi mulţumesc pentru tot, pentru tot ajutorul tău, răbdarea ta cu mine, toate zilele petrecute împreună“.