Momente amuzante la primul antrenament al Petrolului. Schumacher a mai venit cu o declaraţie tare, spunând că nu are o relaţie de prietenie cu Marius Nicolae, ci doar una profesională. Şumi ăsta mic a mers şi mai departe, spunând că nu Mario l-a adus la Petrolul, ci Capră! Asta e tare de tot! Mai avea puţin şi spunea că  s-au pomenit amândoi în curtea Petrolului, fără să ştie unul de celălalt! Şi asta în condiţiile în care, aproape sigur, Dan Capră nu avea habar de antrenorul Constantin Schumacher. Şi asta nu e neapărat o bilă neagră pentru finanţator.

În fine, inteseant este faptul că şi Mario zice cam la fel, că nu e prieten mai deloc cu Schumacher şi că se cunosc doar din fotbal.

Faptul că amândoi neagă că au o relaţie apropiată, lucru sugerat şi de Dan Capră la început, are o singură explicaţie. Cei doi încearcă să convingă petroliştii că Schumacher a venit la Petrolul pe criterii exclusiv profesionale.

“Cu Mario am o relaţie profesională, nu suntem cei mai buni prieteni, aşa cum au zis unii. Ne cunoaştem de multă vreme, e adevărat, dar nu el m-a adus la Petrolul, eu am vorbit cu domnul Capră!”, a spus Schumacher după primul antrenament la Petrolul.

Mai aveaţi niţel şi spuneaţi că sunteţi duşmani, că nu vă suferiţi deloc, dar că veţi colabora pentru binele Petrolului şi veţi lăsa sentimentele la o parte pentrru a salva echipa de la retrogradare!

Dar hai mai bine să zicem că sunteţi prieteni buni, că fără Mario, tu, Schumacher, nu ajungeai în era asta la Petrolul şi că relaţia de prietenie între manager şi antrenor ar fi benefică, ar strânge vestiarul şi ar aduce punctele de care lupii au nevoie.