Am văzut-o şi p-asta, un antrenor de la o echipă de pe locul al şaptelea din Liga a III-a vine să salveze, să redreseze corabia, să menţină Petrolul în Liga I, cum vreţi să-i spuneţi. El a zis, într-un interviu la Digi, că începe o nouă eră, referindu-se, de fapt, la un nou început. Lăsând la o parte vorbele prea mari de la un antrenor necopt spuse într-o situaţie în care nimănui nu-i arde de glumă, să-l ascultăm pe Marius Nicolae ce are de spus despre alegerea sa. Să fie clar, alegerea lui Schumacher îi aparţine exclusiv lui Mario, cum, de altfel, se întâmplă şi cu jucătorii care vor veni. Ceea ce nu exclude faptul că alegerile se vor dovedi corecte, până la urmă.

Să-l auzim pe Mario: “Îl cunosc foarte bine pe Schumacher, stiu ce metode are şi ştiu ce dorinţă de arfirmare are. Eu am mare încredere în el, are Licenţa Pro şi sunt convins că va face treabă bună la Petrolul. Cred că trebuie să-i dăm credit şi să-l lăsăm să ne arate ce poate. O să vedeţi că munceşte, că vrea şi că va face tot ce-i stă în putinţă ca lucrurile să meargă bine”, spunea Marius Nicolae, într-o discuţie telefonică cu reporterii Jurnalului Prahovean.

În vară, ni se cerea acelaşi lucru de la conducerea clubului cu privire la cuplul Joiţa-Selymes. Atunci se anunţa un nou ciclu şi chiar aşa a şi fost, pentru că, spre deosebire de anii trecuţi, Petrolul  a devenit o candidată certă la retrogradare.

De aici încolo, după doi antrenori care n-au reuşit să îndrepte lucruriile cu echipa primită moştenire, preiau frâiele Mario şi Schumacher. Este oficial acum, după ce Stoichiţă şi-a reziliat contractul, iar noul antrenor a pozat cu pixul şi cu actele contractului.

Mai e ceva de spus? Nimic acum, doar baftă!