Astăzi este zi de lucru la Petrolul. Oficialii echipei se întâlnesc pentru a stabili detaliile pregătirii de iarnă şi, mai important decât atât, se vor intensifica discuţiile cu jucătorii care nu mai fac parte din planul pentru salvarea de la retrogradare.

Va fi destul de greu în privinţa unora, paradoxal cei care au greşit cel mai mult şi care au fost şi capii răutăţilor şi, ipotetic vorbind, este posibil să nu fie încheiată situaţia până la plecarea în cantonamertul din Turcia. Caz în care se prea poate ca fotbaliştii care nu vor să facă un bine Petrolului, măcar acum, şi să rupă contractul,  să fie lăsaţi acasă.

În orice caz, Petrolul încheie înţelegeri cu jucători. Ultimul care ar trebui să facă parte din lotul Petrolului este francezul Ludovic Guerriero, de 30 de ani, care a mai jucat la Nancy, Ajaccio, Metz, Chateauroux sau Laval, în Ligue 2.

Are şi 8 meciuri în prima ligă franceză şi este liber de contract din august 2015, conform transfermarkt. Joacă mijlocaş defensiv sau central şi este cel de-al  şaptelea jucător adus de Marius Nicolae, după Michele Paolluci, Constantin Mişelăricu, Janko Pacar, Benoit Lesoimier, Fabrice Begeorgi şi Romain Inez.