Lupii vor efectua cantonamentul de iarnă în Antalya, Turcia. Dacă nu va interveni vreo schimbare de ultim moment, plecarea este programată pe data de 13 ianuarie, cu avionul. Pentru a se putea deplasa la faţa locului, lupii vor trimite şi autocarul echipei, cu două zile înainte.

Detaliile programului vor fi dicutate începând de mâine, în scurt timp urmând să fie stabilite cam toate datele stagiului. Cea mai importantă problemă este, desigur, cea a lotului care trebuie definitivat, în mare, până atunci.

Mai sunt jucători noi care vor apărea, dar va fi interesant şi cine va pleca în această iarnă, clubul fiind dispus să renunţe la jucătorii care n-au dat randament. Iar aici ar putea surveni unele probleme, în condiţiile în care cei care pleacă şi se fală sub contract (toţi au contracte până la vară, cel puţin) vor vrea măcar banii din urmă în cont înainte să rezilieze înţelegerea. Ca şi Stoichiţă, de altfel.

Petrolul nu va efectua unul, ci două stagii de pregătire în Antalya, urmând să decidă dacă în pauza dintre ele echipa se va întoarce acasă sau va rămâne în Turcia.