Mario a pozat pentru sport.ro cu trei jucători care au semnat cu Petrolul. Potrivit sursei citate, Benoit Lesomier (32 de ani) este cel mai experimentat dintre cei trei. Este mijlocas stânga, dar care poate evolua şi în dreapta. A jucat ultima dată la Ajaccio şi este liber de contract. Are 99 de meciuri în Ligue 1, pentru Caen si Brest. Lesoimier a marcat la începutul anului trecut chiar împotriva lui PSG, în Cupa Franţei, într-un meci pe care Brest l-a pierdut cu 2-5.

Fabrice Begeorgi, un fundas stanga de 28 de ani, vine tot de la Ajaccio. La fel, poate evolua şi în dreapta. Este produs al lui Marseille, are doar 12 meciuri in Ligue 1 pentru Ajaccio. A mai jucat în Ligue 2 sau în divizia a doua germană, la Koblenz.

Cel de-al treilea jucător din pozele de la sport.ro este Romain Inez, fundas central de 27 de ani. A jucat ultima dată la Botev Plovdiv, dar a trecut tot prin Franţa, în Ligue 1, evoluand 20 de meciuri pentru Caen în sezonul 2010-2011. În 2015 nu a jucat deloc din cauza unei accidentări.